Faleminderit nga Weblate

Weblate është mirënjohës për ndihmën e dhënë nga të tjerët.

Dhuro për Weblate

Teknologjia

Zhvillimi i Weblate bazohet në teknologjitë që vijojnë:

GitHub

GitHub ofron pritësin (hosting) për kodin tonë të burimit dhe gjurmuesin e problemeve.

Travis CI

Travis CI është platforma jonë për integrim të vazhdueshëm.

Codecov

Codecov na ndihmon të monitorojmë mbulimin e kodeve nga suita jonë test.

Sauce Labs

Sauce Labs ekzekuton testimet tona Selenium në shfletues të vërtetë.

Weblate

Përkthimet tona bëhen në Hosted Weblate.

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Payments are processed by The Pay service.

Contributors & translators united

Përkrahës

Free hosting for free software projects would be impossible without our sponsors.

Support our project and get link placement on this page.

Hosting Facts

7BO: Binary Option Robot