Provo Weblate

Weblate është i lehtë të vihet në funksion si aplikim.

Provo demon tonë

Server demo

Mund ta provoni Weblate në serverin demo. Mund të regjistroheni aty dhe të punoni nën emrin tuaj të përdoruesit ose thjeshtë përdorni llogarinë demo me fjalëkalimin demo.

Aplikime

Kontrollo faqen tonë të shkarkimeve për aplikime, që ofrojnë një rrugë të lehtë për vënien në funksion të Weblate në re (cloud).