Zgjidhni Weblate-in! Menu

Dhuroni për Weblate-in

Weblate-i nuk lyp pagesë, dhe mirëpret dhurimet. Ka plot rrugë për të dhënë ndihmesë. Bisedojeni me bashkëpunëtorët tuaj.

Blini versionin re me pagesë Administroni dhurimet tuaja

Dhurime të ripërsëritshme dhe shpërblime

Dhurimet e ripërsëritshme lehtësojnë zhvillimin e qëndrueshëm të Weblate-it, madje edhe sasia më e vogël shfrytëzohet mirë. Vlerësimi i ripërsëritur ndihmon për mbajtjen e projektit në zhvillim afatgjatë të qëndrueshëm. Ju lutemi, shiheni këtë mundësi, nëse e strehoni vetë një instancë Weblate, pa ndonjë kontratë asistence.

Aktivizoni dhurim
Emër në listën e përkrahësve
Lidhje në listën e përkrahësve
Stemë dhe lidhje në sajtin Weblate

Heroizëm Weblate

Shërbime komerciale, të tilla si strehim apo asistencë për instalime të vetëstrehuara ndihmojnë për financimin e zhvillimit të Weblate-it.

Blini versionin re me pagesë Merrni ndihmë nga Weblate-in

Dhurim vlerësues një herësh

Dhurimet njëshe janë një mënyrë e goditur për të tërhequr vëmendjen mbi një çështje të caktuar para ose pasi të jetë ndrequr.

Dhuroni

Gjëra Weblate

Blerja e veshjeve dhe artikujve me shenjën tonë tregtare është një mënyrë e fuqishme për të përkrahur Weblate-in dhe për të shpalosur krenarinë tuaj!

Blini prej Europe Blini prej Amerike dhe Australie

Platforma juaj e parapëlqyer për dhurime

Bëhuni pjesë e dashamirësve të Weblate-it në platformat që besoni. Presim t’ju shohim atje.

Dhurime në kriptomonedha

Falë Trezor-it, mirëpriten me gëzim dhurime në disa kriptomonedha duke përdorur adresën më poshtë.

Monedhë
Adresë dhurimesh
bc1qs7lkav8h76gj85rlac9cetfp2ragqxl0axgxnd
ltc1q4u0pys8kp0sewz559twdq0zzg3exc7xhh6ny45
XoXrWTmZf7ar9P9tpXHm2JuvpvAwSbbgNh
t1PSe8FpKfnRJk6XTHkJKCwx4tseSxHr3Z5
0x23a1C22535066f84E7dF86bC53AC059bc38b88B4
47U69VxFRrKjHjMSsG2vjEjR7MFN7ijNteZ8JJQiQrwzNYMsmMV1PDG4JzBUKZtUNk3S23ehQdpj5Uyg65S7EtCh2hiQWeN

Weblate-i është mirënjohës për ndihmën tuaj

Një paradë krenare e përkrahësve tanë, disa prej të cilëve ofruan kontribute teknologjike, të tjerë dhanë fonde monetare. Mirëpresim çfarëdo forme ndihme. Nëse keni një ide, ju lutemi, na e bëni të ditur.

Përkrahës

Teknologji

Dhuroni

Falas ose Me Pagesë—në dorën tuaj

Re Me Pagesë

për lehtësi dhe rehati

  • 10k
  • 40k
  • 160k
  • 640k
  • 2.5M
  • 10M
Hosted strings 10000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 45mujore
Kurseni 20%€ 450vjetore
Hosted strings 40000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 66mujore
Kurseni 20%€ 660vjetore
Hosted strings 160000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 106mujore
Kurseni 20%€ 1060vjetore
Hosted strings 640000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 178mujore
Kurseni 20%€ 1780vjetore
Hosted strings 2560000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 313mujore
Kurseni 20%€ 3130vjetore
Hosted strings 10240000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 562mujore
Kurseni 20%€ 5620vjetore

I vetëstrehuar

për kontroll të plotë

Hosted strings E pakufizuar
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
Falas
me asistencë me pagesë

Weblate Falas

për projekte të lirë

Hosted strings 160000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte 1
Përbërës E pakufizuar
Falas
kur kërkohet
Krahasoni krejt planet
Mësoni më tepër

Fillojani pa humbur kohë, ose shfrytëzoni aftësi dhe përvojë të thelluar prej ekipit tonë të profesionistëve, që japin këshilla të përqendruara, me nevojat tuaja ekzakte në mendje.

Provë falas
Shqip