Zgjidhni Weblate-in! Menu

Merrni ndihmë

Weblate-i është software i lirë, “copylefted”, me asistencë nga bashkësia. Pajtimtarët përfitojnë asistencë me përparësi pa tarifa ekstra. Paketa të parapaguara ndihme mund të marrë kushdo.

Raportoni çështje
Të meta dhe kërkesa për veçori

Problemet dhe ide për përmirësim mund të raportohen te gjurmuesi i problemeve.

Probleme sigurie

Nëse gjeni një cenueshmëri, ju lutemi, njoftojeni te HackerOne. Më tepër të dhëna te dokumentimi.

Asistencë e qëndrueshme

Si pajtimtar, do të merrni përherë përgjigje të shpejta prej ekipit tonë enkas për asistencë, që prej support@weblate.org.

Asistencë e parapaguar për shërbim falas dhe instalime të vetëstrehuara

Asistencë elementare për të vetëstrehuar

 • Ndreqje të menjëhershme problemesh në mjedisin tuaj.
 • Asistencë me përparësi përmes email-i.
€ 600një herë në vit Blijeni tani

Asistencë e thelluar për të vetëstrehuar

 • Përmirësuar përherë me versionin më të ri.
 • Ndreqje të menjëhershme problemesh në mjedisin tuaj.
 • Asistencë me përparësi përmes email-i.
 • I passhëm vetëm me instalimin e paketës
€ 1200një herë në vit Blijeni tani

Asistencë me pagesë për të vetëstrehuar

 • Ndreqje të menjëhershme problemesh në mjedisin tuaj.
 • Asistencë me përparësi përmes email-i.
 • Përgjigje asistence e garantuar ditën tjetër të biznesit.
 • Katër orë konsultime private të përfshira në çmim.
€ 2400një herë në vit Blijeni tani

Instalim në shërbyesin tuaj Linux

 • Instalim një herësh i Weblate-it
 • Instalim me bazë Docker ose sistemin origjinal
 • Lyp hyrje si rrënjë ose bashkëpunim të ngushtë të përgjegjësve tuaj
 • Ujdisje qepur për ju
€ 480instalim Blijeni tani

Shërbim kopjeruajtjesh

 • Kopjeruajtje në re të të dhënave tuaja
 • Fshehtëzuar në mënyrë të sigurt, me frazëkalimin tuaj
 • Kopjeruajtje të përditshme shtuese
 • Depozitohen deri në 100GB kopjeruajtje
 • Për më tepër, lexoni te dokumentimi.
€ 300një herë në vit Blijeni tani

Shërbime këshillimore dhe/ose zhvillim sipas kërkesash

 • Zhvillim veçorish vetjake
 • Integrim i Weblate-it në rrjedhën tuaj të punës
 • Sugjerime mbi ndërkombëtarizim dhe përkthim
€ 120një herë në orë Lidhuni me ne
Kërkoni ndihmë

Pagesë

Pranohen pagesa me kartë krediti, tranfertë bankare ose transaksione kriptomonedhash. Për më tepër hollësi dhe mundësi, ju lutemi, lidhuni me ne. Krejt çmimet nuk përfshijnë TVSH. Përdoruesve të thjeshtë nga BE-ja dhe shoqërive çeke do t’u faturohet 21% TVSH shtesë. Vetëlikuidimi i TVSH zbatohet mbi fatura të emetuara për biznese brenda BE-së.

Diskutoni me bashkësinë në GitHub.
Bëhuni pjesë e bashkësisë dhe jepni ndihmesë

Weblate-i është një platformë për një nga bashkësitë më pozitive dhe më fuqizuese të software-it të lirë. Mësojmë dhe rritemi bashkë dhe lidhim botën.

Jepni ndihmesë te ne
Shqip