Zgjidhni Weblate-in! Menu

Blogu Weblate

16 Dhjetor 2021

Last 2021 release: Weblate 4.10

The year is coming short, and Weblate 4.10 is the final major release in 2021.

15 Nëntor 2021

Getting close: Weblate 4.9

It’s been a while, and we are sorry we kept you waiting. We released the new Weblate version last week!

21 Gusht 2021

Major performance improvements

Weblate 4.8 brings two newly-supported formats and loads of performance improvements.

18 Qershor 2021

Leaving big ball behind: 4.7

We decided to get rid of the ball that has grown next to Weblate’s leg during the latest years. `Django admin interface` is quite powerful; we like it, and it had been a massive help in Weblate’s origin years. But as the platform is getting more and more mature, user-friendly, and enterprise-ready, Django admin became not enough.

19 Prill 2021

4.6: improve and multiply

Weblate 4.6 is here with fancy changes and new features!

Shihni artikuj të dikurshëm
Bëhuni pjesë e bashkësisë dhe jepni ndihmesë

Weblate-i është një platformë për një nga bashkësitë më pozitive dhe më fuqizuese të software-it të lirë. Mësojmë dhe rritemi bashkë dhe lidhim botën.

Jepni ndihmesë te ne
Shqip