Zgjidhni Weblate-in! Menu

Çmime Weblate

Përdoreni Weblate-in si një shërbim, ujdisni instancën tuaj, ose merrni ndihmë për strehim ku e doni — gjithçka me mundësinë e asistencës me pagesë. Ekipi ynë është gati t’ju ndihmojë ta bëni Weblate-in të xhirojë rrjedhshëm.

Krahasoni Veçori Reje dhe Vetëstrehimi

Mirëmbajtje sistemi
Instalim Weblate-i
Përmirësime Weblate-i
Hyrje te kopjeruajtje
Përshtatje e plotë formësimi
Hyrje njëshe
Asistencë me përparësi përmes email-i
Kujtesë përkthimesh e përbashkët
Ndreqje të metash me përparësi
Re
Hosted Weblate
i
Re enkas
I vetëstrehuar
Asistencë e thelluar
I vetëstrehuar
Asistencë elementare
I vetëstrehuar
Falas
Nga € 17 NË MUAJ
Nga € 25 NË MUAJ
  € 63 NË MUAJ
  € 42 NË MUAJ
  Falas  

Mundësi Çmimesh për strehim në Re

Weblate-i i strehuar lejon përkthim pa ndonjë mundim shtesë, dhe asistencë me pagesë të mbuluar nga zhvilluesit kryesorë dhe përkthyes profesionalë. Pyetnani rreth strehimit të projekteve më të mëdha, ose na lini t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja duke u lidhur me ne—jemi gati të gjejmë zgjidhjen e përsosur.

Provë falas 14-ditore e përfshirë në krejt planet në re
Elementar
re
1000
15
1
E pakufizuar
E pakufizuar
€ 100
Mesatar
re
3000
30
2
E pakufizuar
E pakufizuar
€ 100
I përparuar
re
10000
60
E pakufizuar
E pakufizuar
E pakufizuar
€ 100
Industrial
re
50000
100
E pakufizuar
E pakufizuar
E pakufizuar
Vetjake
dhe enkas
mbi 50000
mbi 100
E pakufizuar
E pakufizuar
E pakufizuar
  • Mujore
  • Vjetore
Kurseni më tepër, përmes parapagesash për periudha më të gjata!
€ 19 MUJORE
€ 49 MUJORE
€ 99 MUJORE
€ 299 MUJORE
Pyetni për mundësi
€ 199 VJETORE
€ 499 VJETORE
€ 999 VJETORE
€ 2999 VJETORE
Pyetni për mundësi
€ 299 VJETORE
€ 599 VJETORE
€ 1099 VJETORE
€ 2999 VJETORE
Pyetni për mundësi

Pagesë

Pranohen pagesa me kartë krediti, tranfertë bankare ose transaksione kriptomonedhash. Për më tepër hollësi dhe mundësi, ju lutemi, lidhuni me ne. Krejt çmimet nuk përfshijnë TVSH. Përdoruesve të thjeshtë nga BE-ja dhe shoqërive çeke do t’u faturohet 21% TVSH shtesë. Vetëlikuidimi i TVSH zbatohet mbi fatura të emetuara për biznese brenda BE-së.

Vargje burim

Çmimi bazohet në numrin e vargjeve burim dhe gjuhët e synuara. Një varg burim është një njësi teksti e përkufizuar sipas një formati përkthimesh. Mund të jetë një fjalë, togfjalësh ose paragraf.

Weblate-i përkrah me krenari projekte libre

Nëse ju duket se duke u përkrahur nga Weblate-i do t’ju ndihmonte, ujdisni projektin tuaj të lirë dhe merrni falas planin Libre. Ka të njëjtët caqe si plani i Mëtejshëm, por vetëm për projekte publike.

Bëhuni pjesë e përdoruesve dhe përkrahësve ekzistues

openSUSE LibreOffice Fedora Freedombox Collabora
Zbuloni Weblate-in
Bëhuni pjesë e bashkësisë dhe jepni ndihmesë

Weblate-i është një platformë për një nga bashkësitë më pozitive dhe më fuqizuese të software-it të lirë. Mësojmë dhe rritemi bashkë dhe lidhim botën.

Jepni ndihmesë te ne
Mësoni më tepër

Fillojani pa humbur kohë, ose shfrytëzoni aftësi dhe përvojë të thelluar prej ekipit tonë të profesionistëve, që japin këshilla të përqendruara, me nevojat tuaja ekzakte në mendje.

Provë falas
Shqip