Zgjidhni Weblate-in! Menu

Zbuloni Weblate-in

Shihni se cilët e përdorin tashmë Weblate-in. Jemi një bashkësi përkthyesish dhe specialistësh përkthimi që përdorin dhe përmirësojnë mjetin tonë të përbashkët, për të fuqizuar lexues dhe përdorues aplikacioni anembanë botës. Gjeni projektet tuaja të parapëlqyera dhe filloni të jepni ndihmesë tok me ne.

57 projekte
167 përkthyes

iLocIT L10n Portal (iLP)

We host professionally managed L10n projects on our platform. Our team consists of professional translators who were specifically trained for agile, continuous s/w localization. Check it out!

WPML regex101 SquareHome v3 Syncthing Cookiebot STH CT Test Snap! SAP SE63

709 projekte
37043 përkthyes

Hosted Weblate

Shërbyesi më i madh në botë Weblate është vatra e qindra projekteve të lirë dhe privatë. Dhe vetë Weblate-it! E doni software-in e lirë? Mundësitë tuaja për të dhënë ndihmesë janë të pakufishme këtu!

CPU-X Podverse Mobile App Ricin GitTouch Harbour MPW Starke Verben Jellyvision Carburetor Icinga Editor FreeTube Kord Extensions Apple Flinger Hypha Ejat01 Fly-Pie Buddha Quotes CalcPvAutonome Trustroots Odio Edit GPXSee

4 projekte
60 përkthyes

Eso Spolszczenie

Jesteśmy grupą zapaleńców, którzy z pasji tłumaczą Elder Scrolls Online. Chcesz pomóc w tłumaczeniu odwiedź discorda: https://discord.gg/xg8eJnM

3 projekte
212 përkthyes

Funkwhale Weblate

Help translating Funkwhale and its surrounding projects!

Funkwhale Tab Center Reborn Otter

4 projekte
10 përkthyes

Elypia Weblate

Translation server for Elypia's projects.

Elypia API Elypia Website Alexis Magick Image Reader

Shqip