Zgjidhni Weblate-in! Menu

Veçori Weblate-i

Si një mjet përkthimi me ndihmën e kompjuterit i pasur me veçori, Weblate-i u kursen kohë si zhvilluesve, ashtu edhe përkthyesve. Bëjini më të gëzuar përdoruesit tuaj! Që të mësoni më tepër, shfletoni dokumentimin.

Ndërfaqe e lehtë për t’u përdorur
Foto ekrani nga Weblate-i
Kontrolle cilësie që mund të përshtaten
Foto ekrani nga Weblate-i
Kontekst i hollësishëm

Përkthyesve u jepet kontekst i hollësishëm përkthimi, prej kartelash përkthimi, ose të dhëna të pasuruara brenda Weblate-it.

Foto ekrani nga Weblate-i
Komunikim i rrjedhshëm

Mund të ndiqen dhe të komentohen krejt përkthimet.

Foto ekrani nga Weblate-i
Burime vargjesh Android strings.xml Vargje Apple iOS .strings Kartela tejtëdhënash shitoreje aplikacionesh .txt Kartelë ARB .arb Kartela CSV .csv Kartela DTD .dtd Excel Open XML .xslx Kartela XML të sheshta .xml Format Fluent .ftl gettext GNU .po, .pot, .mo Kartela JSON go-i18n .json Kartela JSON gotext .json Veti GWT .properties Kartela HTML .html Kartela JSON i18next .json Format IDML .idml Përkthime INI .ini Përkthime Inno Setup INI .islu Veti Java .properties Përkthime Joomla .ini Kartela JSON .json React Intl .json Vue I18n .json Vargje PHP Lavarel .php Kartela Markdown .md Kartela mi18n lang .lang Burime Mobile Kotlin .xml Format OpenDocument .odt, .ods, .odp Vargje PHP .php Qt Linguist .ts .ts Kartela ResourceDictionary .xaml Kartela burimesh .NET (RESX, RESW) .resx, .resw Kartela Ruby YAML .yaml Format Stringsdict .stringsdict Kartela titrash .srt Format TermBase eXchange .tbx Kartela tekst .txt JSON WebExtension .json Kartela Windows RC .rc XLIFF .xliff Kartela YAML .yaml

Falas ose Me Pagesë—në dorën tuaj

Re Me Pagesë

për lehtësi dhe rehati

  • Elementar
  • Mesatar
  • I përparuar
  • Industrial
Vargje burim 1000
Gjuhë 15
Projekte 1
Përbërës E pakufizuar
€ 19mujore
Kurseni 13%€ 199vjetore
Vargje burim 3000
Gjuhë 30
Projekte 2
Përbërës E pakufizuar
€ 49mujore
Kurseni 15%€ 499vjetore
Vargje burim 10000
Gjuhë 60
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 99mujore
Kurseni 16%€ 999vjetore
Vargje burim 50000
Gjuhë 100
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 299mujore
Kurseni 17%€ 2999vjetore

I vetëstrehuar

për kontroll të plotë

Vargje burim E pakufizuar
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
Falas
me asistencë me pagesë

Weblate Falas

për projekte të lirë

Vargje burim 10000
Gjuhë 90
Projekte 1
Përbërës E pakufizuar
Falas
kur kërkohet
Krahasoni krejt planet
Mësoni më tepër

Fillojani pa humbur kohë, ose shfrytëzoni aftësi dhe përvojë të thelluar prej ekipit tonë të profesionistëve, që japin këshilla të përqendruara, me nevojat tuaja ekzakte në mendje.

Provë falas
Shqip