Zgjidhni Weblate-in! Menu

Përkthim i vazhdueshëm me bazë në internet

Software i lirë, “copylefted”, i përdorur nga mbi 2500 projekte dhe shoqëri software-i të lirë në mbi 165 vende.

Provoni Weblate-in Eksploroni krejt veçoritë
165+ Vende

Weblate-i përkthen botën

Shërbim i strehuar dhe mjet i pavarur, me integrim të fuqishëm me sisteme kontrolli versionesh. Ndërfaqe përdoruesi e thjeshtë dhe e qëruar, përhapje e përkthimeve nëpër përbërës të një projekti, kontrolle cilësie dhe lidhje e automatizuar me kartelat burim.

960 përkthime mu tani
Projekt Immich
99 përkthime mu tani
Projekt openATV
89 përkthime mu tani
667 përkthime mu tani
3577 përkthime mu tani
Projekt Weblate
219 përkthime mu tani
Projekt isomorphic
1512 përkthime mu tani
1159 përkthime mu tani
Projekt Tor Project
161 përkthime mu tani
Projekt Tuba
469 përkthime mu tani
Projekt Scribe
551072 përkthime
gjatë 7 ditëve të fundit

Përdorues dhe Përkrahës

openSUSE LibreOffice Fedora Freedombox Collabora
Zbuloni Weblate-in

Falas ose Me Pagesë—në dorën tuaj

Re Me Pagesë

për lehtësi dhe rehati

  • 10k
  • 40k
  • 160k
  • 640k
  • 2.5M
  • 10M
Hosted strings 10000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 45mujore
Kurseni 20%€ 450vjetore
Hosted strings 40000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 66mujore
Kurseni 20%€ 660vjetore
Hosted strings 160000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 106mujore
Kurseni 20%€ 1060vjetore
Hosted strings 640000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 178mujore
Kurseni 20%€ 1780vjetore
Hosted strings 2560000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 313mujore
Kurseni 20%€ 3130vjetore
Hosted strings 10240000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
€ 562mujore
Kurseni 20%€ 5620vjetore

I vetëstrehuar

për kontroll të plotë

Hosted strings E pakufizuar
Gjuhë E pakufizuar
Projekte E pakufizuar
Përbërës E pakufizuar
Falas
me asistencë me pagesë

Weblate Falas

për projekte të lirë

Hosted strings 160000
Gjuhë E pakufizuar
Projekte 1
Përbërës E pakufizuar
Falas
kur kërkohet
Krahasoni krejt planet
Bëhuni pjesë e bashkësisë dhe jepni ndihmesë

Weblate-i është një platformë për një nga bashkësitë më pozitive dhe më fuqizuese të software-it të lirë. Mësojmë dhe rritemi bashkë dhe lidhim botën.

Jepni ndihmesë te ne
Shqip